[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

a Fidesz csak ócsárolni tudja pártunkat a Jobbikot. Viktorkával az élén. De saját magába nem néz. Inkább az MSZP-t szapulják. Velük törődjenek. Szebb Jövőt!

Válasz

kovács hunor üzente 13 éve

A Viktoriánusok elképzelhetően a jobb oldal, de ha mindent a jobb - bal szemszögéből nézünk, akkor az a hiba is előjöhet, hogy olyanokat is kirekesztünk, akik azért tartoznak a viktoriánusok közé, mert nem ismerik fel a Jobbikban rejlő nemzeti erőt. Ezzel kapcsolatosan személyes tapasztalataim vannak. Egyes viktoriánusokhoz tartozók támogatják ugyan a Gárdát, de ellenzik a problémák teljesmélységű feltárását ! A problémákat azonban nem lehet az asztalalá söpörni. A legutóbbi időben történt dolgok is ezt bizonyítják. Ha csak arra gondolunk, hogy a kilakoltatás folyamán az OTP megtagadta a segítséget, majd annak elnöke lett az MLSZ elnöke, s ezt üdvözölte Viktorka. Szóval ha jobb a jobb akkor, ami hiba azt tessék már bevallani, bevállalni, ami pedig nemzeti ügy, azt pedig ne a dohány utca sodrásában vizsgáljuk !
Aki nem tudja - tudta kire szavazzon (mert volt ilyen - s félő lesz is !) az inkább maradjon ki a felelősségteljes gondolatokból. Ezt a lakossággal kellene tudatosítani. A rendőrség (sündőrség) nem lehet a hatalom játékszere. Mert annak minden vonzata később csapódhat másutt is. Kár volt a vikitoriánuskormánynak azokat kineveznie akik CSAK ártottak ! Tudnám sorolni az elmúlt évtizedek hibáit, de azthiszem ezt nem kell megtennem. Arra azonban hagy hívjam fel aífigyelmet,ívannak közöttünk őrzők, akiknek sajátos feladatuk van a Magyar - Hun faj érdekében, s talán még arra is, hogy NEM MINDENKI MAGYAR, akkor sem, ha a magyar állampolgárságba takaródzik ! Egyetlen Nemzet sem annyira hülye, hogy ne tudna különbséget tenni a sarcolói és a jótevői között. Egyetlen hazafi sem mehet el amellett a tény mellett, hogy az őszi választások, nemcsupán a helyhatósági dolgokról fognak szólni. A közös összefogást minduntalan hangsúlyozom, de válogassuk meg kikkel ! A haver ne az legyen, aki azért igyekszik, mert hatalmat akar (közelebb kerülni a húsos fazékhoz), hanem az akire rámerjük bízni életünket, hazánkat, családunkat !

SZEBB JÖVŐT ! - ADJON A MAGYAROK ÚRISTENE !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

a Fideszt meg kellene buktatni. Ugyanolyan mint az MSZP sunyi hazug. Vona Gábor szemébe nem meri megmondani a mondanivalóját csak a háta mögött dumál. Undorító. Sajnos a szimpatizánsaik miatt nem nyert a pártunk. Ők akarták hogy a Fidesz nyerjen. De a Jobbik vissza fog vágni. Így lesz.

Válasz

kovács hunor üzente 13 éve

Az elszámoltatás,mint fogalom, vagy mint tényszerű akarat ? A Viktoriánusok azon véleménye, mint a hivatallalvaló visszaélés felszámolása két különböző dolog ! A korrupció nem állapot ! Hanem egy gyenge államrendszer következménye. Amikor az mszp mutogatptt az szdsz-re , avagy a fidesz sunyin megbújt a háttérben, az a korrupció melegágya. Persze, ott elszámoltatni, ahol történelmi jelentőségre törekvés annyit jelent, hogy eltüntetni a Gyurcsányosékat, aztán hatalomra keríteni a Viktoriánusokat, ott ne várj csodát ! Az elszámoltatás lenne, ha már a határszéleken bitófák álltak volna. Az sem elszámoltatás, hogy a fidesz aktivistái a leszámolandó (leköszönő) gépezet funkcionáriusait 150 millával veregették hátba. Avagy ez nem is igaz ? Tessék már szétnézni ! Az idős mamika nem jön ki a nyugdíjából, pedig végig szenvedte az eddigi kínokat, egy suttyó pedig millákkal poszterozza ki a vécét is. Az elszámoltatás, amikor a BKV használhatatlan járműveit pénzeszközök átcsoportosításával akarják helyrepofozni, s nem az eltékozolt pénzeket (egyes vezetők) visszavenni, akár jogerővel is ? De sorolhatnám, nem teszem. Az elszámoltatásnak vannak írott és íratlan nemzeti szabályai. Ezt nem lehet lepacsizni, ez nem visszavágó, hanem igazságtétel ! Ha a Viktoriánusok továbbra is hülyének nézik a nemzetet nem lessz jő vége !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

milyen igaz. Viktorka csak igérget de semmi nem igaz belőle. A sok szimpatizáns birka módjára megy utánna. Sújtsuk őket porba

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Viktorka csak ne basztassa a Jobbikot. Nekik hamarosan be fog fellegezni a szimpatizánsokkal együtt. Rohad a narancs

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Orsós nem fog elszámoltatni senkit ,csak a gárdistákat!!
A fidesznek is köszönhetjük hogy ide jutott az ország,HISZ NEM VOLT ELLENZÉK A PARLAMENTBEN.


.

Válasz

Prágai Tiborné üzente 14 éve

Vikikém! Hiába jár a szád neked se sok van hátra! Könnyű Gábortól elszedni a programját!
Adjatok ki saját programot! Ne kapadozzatok ti is ugyanúgy el lesztek számoltatva!!!!!!!!!!!!!!!
Vona Gábort nem tudjátok legyőzni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szebb jövőt!!!!!!!!!!

Válasz

Szappanosné Sóti Tímea üzente 14 éve

Igenis Kell az elszámoltatás! Orbán Viktornak elég sajátságos szótára van,de szerintem nem kell senkinek megmagyarázni,hogy miért. Igenis vissza kell államosítani amit csak lehet! A régi időben is nehéz volt,de nem kellett attól félni az embernek,hogy nem lesz egyik napról a másikra munkahelye. Most meg retteghetünk,ha felmondanak,mert nem tudnak kifizetni,mert más munkahely sajnos nincs. Szívből kívánom,hogy Vona Gábor legyen a miniszterelnökünk, és mutassa meg a többieknek,hogy lehet ezt másképp is csinálni, és ráadásul még jól is. És nem csak,hogy szívből kívánom,hanem teszek is érte,mert mint aktivista szedem a kopogtatócédulákat és elmondom az embereknek,hogy miért van az,hogy eddig soha nem voltam politikailag elfoglalt és most miért vagyok mégis az.
Szebb Jövőt!

Válasz

MARTON MIKLÓS üzente 14 éve

Most aztán tiltakoznak az Elvtársak,pedig remélem most jön el a mi időnk. Igen is el kell
számoltatni a piros diplomásokat, a kis piros könyveseket, mert a gazdaságot az Államit
a tsz eket mind az ijjen ujjonan meggazdagodott párt titkárok tsz elnökök, és az ugy nevezett
fullajtárok sibolták el. tölük ezeket a vagyonokat mind el kell venni az utolsó morzsáig.
Aztán mutassák meg ,hogy kell megélni abból a kis nyugdijból amit alamizsnaként oda
löktek az őket kiszolgáló munkásoknak ,vagy tsz tagoknak. Pont ezek az emberek ,
hőbörögnek most is , mert nekik nincs a banknál hitel ,neki nem kell félni ,hogy a tetőt
el veszik a feje felől , szeretném a JOBBIKOT látni a parlamentbe, és a VONÁT mint
minisztert ,kiváncsi lennék a nagy mellü orbán mily en pofát vágna ha ez valóra is válna
Tehát JOBBIKOSOK előre , és mindent a népnek elvenni ami vissza jár az Államnak
Údv minden jobb érzelmü és jobbat akaró szavazónak SZEBB JÖVŐT,

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Valóban nagyon jó okos és megvalósitandó gondolat a számonkérés vagy nevezhetjük ahogy akarjuk. Én még egy politikus és többek között az itt felszólaló uraktól sem hallottam,hogy miként történne az ország gazdaságának rendbe tétele. Legalább egy közgazdász vagy gazdasági szakenber is igazán nyilatkozhatna arról,hogy mi lenne az a követendő intézkedés sorozat ,ami lehetetlenné tenné a jövőben a kincstár ,népvagyon ,közösvagyon elherdálását. Mondjuk azt,hogy zárolni a népvagyont és az abból történő befektetések hasznát szigóruan számonkérnék ,és meghatározott időn belül.És egyeltalán az eddigi vezetés tulajdonában lévő vagyon mikor is kerülne vissza az államkincstárba? És milyen gazdasági és közgazdász gárda döntene arról.hogy ki és mikor nyulhatna a kincstári vagyonhoz.? És egyeltalán történnek lépések az ügyben,hogy a külföldi és magán kézbe adott földek , erdők , termő földek, energia ipari létesítmények ,ami ugye szintén közös vagyon mikor és hogy kerülnek vissza a közösbe.? Ezekről a dolgokról egy betüt sem hallani. Vagy sippal,dobbal,nádi hegedűvel megyünk verébre vadászni .?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A számonkérés szó nagyon rossz szó azoknak akik mindent megtettek azért,hogy
tönkretették az országot húsz év alatt. A számonkérés szó nagyon szép szó annak a
sok millió Magyarnak akik már várják azt, hogy ez valóra is váljon. Ezért viszont Nekik is
tenni kell !!!

Válasz

Albulov Csabáné Marcsi üzente 14 éve

"Hát a számonkérés egy nagyon rossz hangulatú kifejezés"- mondta Orbán Viktor!S mivel ennyire rossz hangulatot okoz ez a szó, Orbán úrnak, és elv társainak, ezért el kell felejteni, kitörölni, még a szótárból is.
De!Ez a szó, nem mindenkinek okoz ekkora problémát, sőt!Van aki ezt még tudja másképp is mondani: számonkérés, elszámoltatás, a tetteinkért felelősség vállalás, bűnösségben való cinkosság elismerése...
Vona Gábor, és akik mellette voksolnak, nem engedik ezeket a szavakat homályba veszni, eltörölni.Ezekre a szavakra választ kérnek, követelnek, az Ország, és a Nép nevében!Úgy legyen!
Adjon az Isten!Szebb jövőt!

Válasz