Batori Zoli üzente 13 éve

A magyar konzul,akit tudomasom szerint Gyurcsanyek neveztek ki,tiltakozasul vonult el a megemlekezesrol,es nyomast gyakorolt a szervezokre,hogy tobbe ne fordulhasson ez elo.A Szekelyhimnusz enekleseert az egyik helyi magyar ujsag tulajdonosat tette felelosse,s buntetesul az osszes "amazonaszpozitiv" felmondta a reklamszerzodest,s igy tonkrement az ujsagjuk.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Ez egy vagány kérdés volt. Hol láttad?. Én lefogom menteni és elfogom köldeni valamelyik médiának. Addig szítom a görög tüzet még nem nyilatkoznak (fene a qrva @nyjukat)

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Már elnézést a kérdésért ,deeee a magyar konzulnak mi a turó köze van ahhoz, hogy az ottani magyar közösség mit énekel?

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Most , hogy a fidesz erőlteti kisebbségieket is a parlamentben, kiváncsi leszek rá, hogy vajon a cigány zsidó meg egyebek mellett jelen lessze- a Székej kissebbség?Még az is lehet,hogy elcsodálkozunk, hogy egy maroknyi sem fog ott lenni?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Nehany eve itt Los Angelesben, egy marc 15-i unnepsegen a korus elkezdte enekelni a Szekelyhimnuszt,mire a magyar konzul duhosen elhagyta az unnepseget.Azota tiltva van egy szabad orszagban a Szekelyhimnusz eneklese.Remelem Orbanek hazahivjak,es egy magyar erzelmu konzult kuldenek helyette,hogy ismet enekelhessuk azt,ami szuvunkben van!

Válasz

Hegedüs Zsuzsanna üzente 13 éve

Hiszem,hogy a Székely himnusz nemcsak Erdélyország Himnusza, de minden határon kivül rekedt magyar himnusza is. Aki pedig nem tiszteli Népe Himnuszát nincs helye az Ország házában! Ne engedjétek őket vissza!!!!!!!!! Magyarok élnek az országhatáron kivül is, akár akarjuk, akár nem, akár elfogadjuk, akár nem. Hála az Istennek országhatáron belül is él még "maroknyi székely"

Válasz

lazar emil üzente 13 éve

nem

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Vonuljanak, a kutyának sem hiányoznak, csak az a baj, hogy vissza is jönnek.
Pedig Ők tették tönkre ezt az Országot, vajon ennek okán miért nem vonulnak ki örökre, még az Országunkból is!
Mert megint a miénk lesz,, ettől meg félnek.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

En ugyhiszem azok a kepviselok,akiknek zavarta a fulet magyar testvereink himnusza,mas himnuszt rezzenestelenul vegigallnanak.Kivonulasuk tiltakozasa nem a Jobbik tisztelgeset utasitotta el,hanem nemzetreszunk megveteset orditotta.Ne feledjuk,hogy ok akadalyoztak nemzetunk szellemi egyseget,s az allampolgarsag megtagadasaval szembekoptek nemzetunk azon reszet,akik kivulszorultak a trianoni hatarokon.Jo helyuk van a tortenelem kulso mezsgyejen.

Válasz

Kovács Oszkár üzente 13 éve

Szerintetek mióta "szokásjog" a parlamentben a zakó hajtókájára kitűzött egybefont Izraeli és Magyar zászlós kitűzővel megjelenni és a képviselői esküt tenni? Szerintetek ez ősi magyar jelkép, mint az Árpád-sávos zászló, amelynek jelenlétében eddig mindenden alkalommal esküdt tettek a képviselők az alakuló ülésen, párt és ideológiai hovatartozástól függetlenül.
Érdekes módon ez egyetlen "közjogi méltóságnál" sem érte el az ingerküszöböt.
Ugyanezen "képviselő urak" kidülesztett mellel nyilatkoztak a parlamentben, hogy nyíltan és meggyőződésük szerint viselik a kitűzőt, és a média napirendre tért fölötte.
Ezek után a kérdésem csupán az kit és milyen érdekeket is képviselnek ezek a "képviselő urak" és azon "közjogi méltóságok" akiknek ez nem tűnt fel?

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Hogy őszinte legyek ,én is bizom benne,hogy csak a kommunista zsidók vonultak ki. Azért az nagy pofátlanságra val ,nem hogy a székely ,de bármely más nemzet himnuszával szemben, az a tiszteletlen mondhatni felháborító magatartás,. Azért kiváncsi lennék rá,hogy vajon a zsidó himnusz halattán is ki húznák a belüket? És akkor ők fognak dönteni magyar emberek sorsa felett? NEM KÉNE Én bizom benne, hogy Orbán Viktorban lessz anyi virtus, hogy valahol valamikor ,rendre utasítja, vagy ennek megfelelően fogja kezelni a megnyilvánulást, vagy véleményt ?

Válasz

Csóka Károly üzente 13 éve

A himnusz nagyon tetszik , a kivonuló KOMUNISTA ZSIDÓK végleg elhagyhatnák a termet!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Talan valtozasok lesznek az MTV stukturajaban.Igen indokolt lenne.Egy ideig neztem az internetes adasukat,de gyomorbantalmaim miatt felhagytam azzal.

Válasz

Kovács Oszkár üzente 13 éve

És akik kimentek azoknak helyük van az Országházban? Legnagyobb élő klasszikusukat az öszödi böszmét idézve "Naná, mi az hogy". Mi a véleményetek a MTV ma reggeli műsorában közel 20 percen keresztül csak azt taglalták, hogy milyen méltatlan jelenet volt ez a magyar parlament történetében. És kik kommentálták mindezet?

Válasz

Doszev György üzente 13 éve

Vajon akik kimentek a Himnusz éneklése alatt a teremből Magyarok ?!

Válasz