Batori Zoli üzente 14 éve

Tudod en magambol indultam ki.Az oroszok jo messze vannak,es bizonyitottak Leningradnal,meg Gulagnal,milyen tokos fickok.Jobban biznek az o megoldasukban,bar Jutacsrol sokat regelt edesapam.Az o tisztjeit meg Horthy kepezte ki,meg Sztalin.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Jajjjj Janos!!!Nem lehetsz ennyire gonosz!Majdnem megfulladtam a rohogogorcstol!

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Ez 69-ben történt egy öszi hadgyakorlaton. Elhatározta mozdonyszőke barátunk,hogy ő a lövészeten ,lelő mindenkit,mert ő nem akart katona lenni. Neki ugy adjanak lőszert.. Hát gond egy sem volt, mert a lövészet vezető oda állt a fejéhez, mikor fekve töltcs volt és szépen a töltött pisztolyt rászegezte, és kiadta neki a tüz parancsot. Szépen ellőtte az összes lőszert, és aztán mutatta,hogy a gatyája meg vonalkódos lett. Nem igaz,hogy nem lehet asszimilálni őket. Azóta én is tudom.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Szegény Putyin nincs elég baja? Maradhatna a jó öreg honvédségi módszer. Csak maradt még Jutasról valaki.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Dolgoztam 8 eve egy virginiai szallodaban,ahol az egyik kozepvezeto altalanos kozutalatnak orvendett,mignem a takarito cegem fonoke nem ajanlott neki egy floridai allast magassabb fizetesert,amit orommel elfogadott."Sajnos" a 2.honapban indoklas nelkul felmondtak neki,de akkorra a virginiai allasat betoltottek.Rossznyelvek szerint a floridai 1 havi bert is a virginiaiak biztositottak....Putyinnal nem lehetne kibotolni valami hasonlo uzletet?

Válasz

segáll boy üzente 14 éve

Ez Igaz! bár sokan vannak de nem elegen ahogy a Viktoruk mondaná hát akkor meg mutathatnák ,hogy elegen volnának e egy esetleges háboruhoz amugy meg kezdjunk már veluk valamit ha itt vannak és élőskodnek rajtunk! Mindig panaszkodnak hogy tisztességes munka kőne! Hát a katonátol hova tisztességesebb munkát! Szebb jovőt!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ezzel egyet kell hogy értsek, mert a legtöbbje sajnos csak segélyből él. A legrosszabb az volt ennek az országnak mikor is a magyartalan kormány megszüntette a sorkatonai szolgálatott. Ezzel teret engedett a bűnözés hírtelen megugrásásnak, és itt már nem csak csupán statisztikákról van szó, hanem TÉNYRŐL!!!
De vajon a nagy és ízmos felsőbbrendüségű komplexussal rendelkező egyének oda mernének-e állni a csatamezőre?
Azzal egyetértek amit Gábor mondott hogy őket is be kellene, de nem mondhattjuk ki, mert az már "gyűlöletbeszédnek" mínösűlne, és ezt vegyétek figyelembe.
Ezért nem csak őket hanem a Liberális jogvédőket, közgazdászokat, és némely politikusokat is a régi és új gépezetből.....

Válasz

Bognár Éva üzente 14 éve

Remek ötlet, de hogy lehetne kivitelezni ?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Szerintem nem kéne.Hát milyen hülyén festene a dolog,hogy háboru még sehol, de már is a haza el árulása győzött?

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Ezt nem jóhonlapon írtad. És az illetékes elvtársak és Kanadai vándork ,hogy foglyák megtudni?

Válasz

MARTON MIKLÓS üzente 14 éve

Hát ,most is kuncogok félhangosan , kedvesek vagytok ,és nagyon egyet értek veletek
és még csak nemis vagytok rasszisták. Örülök ,hogy még van humor a MAGYARBA.

SZEBB JÖVŐT:

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ti hallottatok,hogy mennyi rezkabel van orizetlenul Kamcsatkan?

Válasz

Herczeg Gábor üzente 14 éve

Hihetetlen,hogy a Magyar elme milyen csodás gondolatokat képes alkotni!!! De, ha lehetne egy javaslatom, sorozzuk be a zsidókat is!!

Válasz