Palotai János üzente 12 éve

Itt a köszönés módjával van a baj. Miért nem kézi gránáttal köszön? Egyszer, soha többet gondja és lelki ismereti problémája nem lesz.

Válasz

Simon Lajosné üzente 12 éve

Én megelégednék azzal is, ha 1 vonat az összes kisebbséggel elindulna Indiába
(ahonnan jöttek) és csak ott állna meg. Ott mutassák meg, milyen erős emberek ,

Válasz

Simon Lajosné üzente 12 éve

Nem a ruha színével van baj, hanem a rendeletekkel, törvénnyel, amit a kisebbség nem ismer és így azt hiszi rá nem vonatkozik semmi ill. nekik csak jogaik vannak, kötelességük
nincs. A mi nap láttam a TV-ben a Kozma-gyilkosság Ítélethirdetésén, hogy a "kisebbség"
ordított a tisztelt bírósággal, ők úgy látszik ezt is megengedhetik maguknak.

Válasz

Katona Ferenc üzente 12 éve

Nem a ruhákkal van a baj,hanem az eszmékkel!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ennek a problemanak van masik megoldasa is.Kozepso gyermekem nehanyat kozzulluk biztonsagos helyre segitett,mert megtanitottam neki is,hogy az igazsagrol nem csak beszelni kell.Neha harcolni is kell erte.Ha meghunyazkodas helyett kiall mindenki az igazsag mellett,moresre lesznek tanitva azok,akik nem tudjak a kotelesseguket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

EJNYE-EJNYE!!!!!!! MICSODA VISELKEDÉS EZ,LESZÁLLITANI A BÉKÉS UTAZÓKAT!!!!! Remélem tanultál a hibádból!!!!????.......ha nem akkor felvázolom az ilyenkor helyes eljárást! Először is ha belátsz a fülkébe és látod hogy ott nagyra becsült nemzetiségi,főleg ha kissebségi polgártársaink utaznak,csak akkor nyisd ki az ajtót ha erre szóban,vagy írásban esetleg jellel ere engedélyt kapsz az ott lévőktől! másodszor a megtiszteltetéstől elfuló hangon nem a menetjegy felől érdeklődsz(mert az elhanyalgolható részlet kérdés)hanem a hogylétük felől érdeklődsz és megkérdezed nincs-e valami panaszuk a szolgáltatással kapcsolatban,esetleg nem kivánnak-e fogyasztani valamit,ha igen akkor rögvest rohansz és előteremted a kivánt dolgokat,természetesen a saját kontódra!!!!!!!Aztán csöndben angolosan távozol!!!!!
Sajnos ez nem tréfa,ha továbra is igy mennek a dolgok nem cak neked hanem mindanyiunknak hozzá kel szoknunk hogy másodrangu cselédek leszünk a saját országunkban!!!!(hál istennek nekem már nem sok időm van,csak a fiaimat sajnálom ha annak idején ezt előre láttam volna egy gyereket sem vállalok,nemhogy hármat!)

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Nekem is,csak az az elethelyzet nem,ami ilyen irasra inditotta Richardot.

Válasz

Abraham Margit üzente 12 éve

Nagyon tetszik az irasa kedves Richard!

Válasz

Kőfalusi Richárd üzente 12 éve

Sziasztok! Ezt a kis szösszenetet én írtam pár hete, és örülök, hogy ide is eljutott. Jegyvizsgáló vagyok, és amit leírtam, az mindennapos, a valóságnál sokkal árnyaltabb. Próbáltam az irónia fegyverével élni. A való világ sokkal durvább! :) Tetszik itt nálatok! Azt hiszem, befogok nézni párszor! Adjon az Isten!

Válasz

DOMBI IRÉN üzente 12 éve

Kár értük a vonatjegy,meg vannak még a rúszki katonai,hangárok.oda be,oszt gázt rájuk!!!!!!!!!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ha tudnak mennyi rez ,alumenium,vas van Sziberiaban,biztosan szivesebben odamennenek!

Válasz

Radnai László üzente 12 éve

Igazad van. Adjon nekik az SZDSZ-s orvos "vitamin kapszulát" És vonatjegyet INGYEN SZIBÉRIÁBA de csak oda!

Válasz