Batori Zoli üzente 14 éve

Egy topic,mellyel szemeket nyitogattam az MSZP kozossegeben:"Izraeli kemrepulogepek Ferihegy folott

1 hónapja | Batori Zoli | 71 hozzászólás

Mi tortent?Dilettantizmus, hazank elarulasa,vagy micsoda?



Izraeli kémgépek: "Kovács szerint nagyobb baj is történhetett volna




Kovács László, a Horn-kormány egykori külügyminisztere szerint valaki vagy valakik hibáztak a múlt heti izraeli kémrepülőgépek magyarországi légtérben gyakorlásával kapcsolatban.





Az MSZP korábbi elnöke azt mondja, nagyobb baj is történhetett volna és reméli, a vizsgálat ki fogja deríteni, hogy ki a felelős a történtekért.

„Biztos, hogy itt valami hiba történt. Valaki hibázott, vagy a Honvédelmi Minisztériumban, vagy a Külügyminisztériumban, vagy a légügyi hatóságnál. Nem tudom pontosan, mi a jelenlegi rendszer, és hogy ki hol követett el mulasztást. Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj, mert történhetett volna. Nem tudom, hogy mi történt meg, és mi nem. Ezt majd a vizsgálat hivatott kideríteni, és aki hibázott, az meg is kapja a magáét” – közölte Kovács."

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Tisztelt honfitarsam!A magyarazkodasaim helyett inkabb olvasgass bele azokba,amit az orruk ele prezentaltam!Attol meg nem lehetsz kiuteses,ha beleolvasgatsz,garantalom.Ha MSZP szimpatiat talalsz irasaim kozt,okvetlen tudatsd velem!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bátori Zoli!

Nem értem , hogy ha nem szereti a komcsikat, akkor miért tagja az MSZP oldalnak, vagy ha szereti, akkor miért tagja két jobbos oldalnak?
Ha erre választ kaphatunk akkor talán mi is értenénk.
Idéznem a Marcsit, akkor most ki Önnek az ellenség akit megakar ismerni?

Üdv: Kelemen Sándor

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Andrea, Zoli!

Tolerancia és nyugalom! Nem egymás ellen kell küzdenünk, hanem azon eszme érdekében amely összetart bennünket. Bármekkorai is a kaliforniai hőség, hazánkban a nyár a meleg és a megkezdett úton való sikeres továbbhaladás ezután következik. Ne legyenek illúzióink, nem egyszerű feladat lesz. Kormánypárt vezető poilitikusainak nyilatkozatai (Martonyi János: külügyi és a "gárdák masírozásának megakadályozása") valamint a "felszalámozási taktikai blogbejegyzés) előre vetíti a mire lehet számítani.
Ne sújtson bennünket a "Turáni átok"!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Andrea!Neha jolesik,ha kiraz a hideg.Ha erezned a kaliforniai 50 fok perzseleset,megertenel,bar amikor "vorospatkanyoknak"neveztem a kiszuperalt partkaderokat,vagy masodik gyermekkorukat megelo megvenult agyuaknak azokat a komcsikat,akik nem latnak a szemuktol,rendszerint az o hatuk borsodzott,es az ok meggyerult hajuk allt egnek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Zoli!
Lehet,hogy begyöpösödött vagyok,de én nem szoktam MSZP-s oldalakat olvasgatni.
Bár azt mondják jó,ha az ember megismeri az ellenfelét.Több oldalról is tájékozott.
Lehet,hogy tervbe veszem ezeknek az oldalaknak a látogatását.
Bár jelen pillanatban ennek a gondolatától is kiráz a hideg.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A kert segitseget egy hazafitol megkaptam,es maganlevelben megkoszontem neki azt.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Andrea!Olvasgatni az MSZP foruman regisztracio nelkul is lehet.Azt gondolom,hogy azon a forumon nem sok szavazot nyertem az MSZP-nek,de talan nehanyat a Jobbiknak.Ha bele olvasgatsz irasaimba azon a forumon,erre rajohetsz.Ha valamelyik irasomban arra utalot talalsz,mely az MSZP iranti szimpatiamat sugallna,okvetlen szolj!Vegulis tevedhet az ember.

Válasz

Albulov Csabáné Marcsi üzente 14 éve

Én csak annyit jegyeznék meg, hogy a Jobbik-os szimpatizánsok azért regisztráltak az MSZP, vagy Fidesz oldalakon, hogy vitázzanak, az ottani párt szimpatizánsaival.Én ezt gyakran tapasztaltam.Bátori Zoli még egy keményebb vitában segítséget is kért, hogy mi is "Jobbikos-ok" erősítsük őt.Véleményt pedig csak úgy lehet írni, ha regisztrálunk!

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Andrea!
Biztos vagyok benne nem remegett a kezed a fülke magányában!

Tapasztaltam én is, hogy a belépő új tagok között vannak olyanok akik tagjai az mszp klubnak is, sőt ugyanazon órában léptek be oda és ezen klubba is. Most vagy az én értékrendemmel van gond, vagy paranoiás vagyok. Hogyan lehet összeegyeztetni a nemzeti-radikális elkötelezettséget egy liberál-szocialista eszmevilággal? Vagy talán ezt hívják sokoldalú érdeklődésnek?
Igaz ismerek olyan települést ahol 1945-ben az addigi nyilaskeresztes párt komplett tagsága alakította meg a MKP helyi szervezetét. Mi nem vagyunk sem fasiszták, sem nyilaskeresztesek és bízom benne nem kérünk az ellenkező irányú tagáramlásból sem.
Jelen levelemmel felhatalmazom a klub vezetőjét, amenyiben ismerősnek jelöl visszaigazolom és szabadon megtekintheti adatlapomat és klubtagságaimat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem akarok senkit sem bántani,de egy érdekes dologra akadtam a klubok böngészése közben.Bátori Zoli (batorizoli)hozzászólását olvastam az egyik klubban,utána megnéztem a profilját.HÁT MEGLEPŐDTEM!!!Klub tagságai között van az MSZP és a Jobbik.
Most akkor,hogy is van ez.?Talán ő is elhiszi,hogy a Jobbik az MSZP kreálmánya?
Már csak egy Fideszes klub hiányzik a tagságából és teljes lesz az agyrém.
Na jó nem is fűzöm tovább a szálakat,inkább megyek szavazni.
Én tudom,hogy hová kell rakni az X-et.
Adjon az Isten szebb jövőt!

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Igazad lehet Andrea! Profilja szerint 63 közösséghez van bejelentkezve. Vannak közöttük eléggé "figyelemre méltóak is". Ez elég nagy szám ahhoz, hogy szétszórják zavaros esetleg provokáló hozzászólásaikat. Lehet tudatos provokáció is. Mutatja ezt az is, hogy Zoli magyarázatot kérő kérésére nem válaszolt. Hasonló esetekkel a Választás 2010 közöségben találkoztam - elsősorban liberális (LMP) köntösben. Jöttek felraktak néhány a nemzeti-radikális nézetet dehonesztáló videót, majd eltűntek mint szürke szamár a ködben. Mikor érdemi vitára kértük őket nem is válaszoltak.
Ezért írtam az "Antiszemiták, rasszisták-e a Jobbikosok" blogbejegyzési hozzászólásomban, hogy szét kell választani a nemzeti-radikális nézeteket valló embereket a zavaros szélsőséges nézeteket valló egyénektől, mert nagyon sokat árthatnak a igazi nemzeti mozgalomnak. Véleményem szerint az elkövetkező időben fel lehet készülni a tudatos provokációkra, esetleg olyan egyének csoportok megjelenésére akik a Jobbik mögött álló emberek között próbálnak meg híveket toborozni maguknak. Mindkét lehetőségtől tudatosan el kell határolódnunk, mert támadási felületet adnánk a mozgalommal szemben állók kezébe. Támadásokból pedig már most is van elég és parlamenti munka beindulásával lesz még több is, ne ringassuk magunkat illúziókban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Elég gyanús az ügy Csabi testvér írásai a nemnemsoha.ning.com-on futnak
Cruse néven.Az az oldal is nemzeti.Valahogy nem értem.Az emberek megtérítését
nem itt kell kezdeni.Vagy inkább megosztására gondolt.

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Nincs gond Ilona!
Legyünk csak gyökerek, akiket az anyaföld éltet, mi pedig féltő gonddal védjük mint növényzet a talajt a pusztító eróziótól. ne legyünk ördögkerekek - nem tudom ez-e a helyes neve a gyökér nélküli száraz kórónak - amelyet a hideg szél görget maga előtt szeszélyének megfelőlen. Ne legyünk sorstalan kozmopoliták, akik sáskajárás módjára szállnak meg egy területet, lepusztítják, majd mint kik jól végezték dolgukat továbbálnak újjabb területek meghódítására. A legkárosabb ideológia amelyet a történelem során kitaláltak, és sajnos nagyon nagy az ideológiai, politikai és főleg gazdasági befolyása.
Úgy érzem mi nem pusztítani, hanem ellenkezőleg építeni és élni szeretnénk.
Ezért nem árt néha betekintést nyerni a másik oldalra is - ha nem is azonosulunk vele - milyen nehézségekkel kell szembenézni.

Válasz

Palotai János üzente 14 éve

Hát szerintem a Csabi testvér valami párhuzamot szeretett volna bemutatni ,csak éppen nem jó példával. Én ugy érzem őnála egy kis hámzige káosz van a fejben. Nincs tisztába téve nála, hogy mikor terrorizmus a terrorizmus , mikor jelenti ez a módszer egy nemzet önvédelmét.Most az, hogy nyugati terminológia szerint valaki terrorista az még nem biztos ,hogy az. Hogy valaholterrror cselekményt kiabálnak az még nem biztos, hogy azok követték el, akikre rákiabálják. Amerikában van erre példa rendesen.Jó lesz ,ha kedves Csaba tesvér kicsit tájékozódik a fogalmak között. Én aláírom,neki, hogy nagyon nehéz, néha nem is sikerül ki igazodni a sok szándékos hazudozás között.

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Mi a gond Oszkár?
Regáljuk arra, hogy a drága magyar nyelvünk értelmét kiforgatják, új értelmet adnak a szavaknak? Nem kell megtanuljukaz ő nyelvújitásuk. Jó nekünk az édesanyánktól tanult. Ha mi tudunk ,,magyarul'', akkor ez a jelző amivel illettek, a legnagyobb dicséret. Hogy ők a gyökér alatt mit értenek, az engem nem érdekel. Ők nem tudnak magyarul. A magyar, a gyökér volta miatt tudott megmaradni. A gyökértelent elfujja az első szél. A drága anyaföldből kapom az éltető erőtt. Az anyaföldből, amelynek minden rögéért magyar vér folyt, hogy mi megmaradhassunk. Én nem olvasom már régen ezeket a szenny lapokat. Én választom meg, hogy kivel beszélgetek, és akkor egymás szemébe szoktunk nézni.
Szerintem, hogy ,,anyaföldet rágó rög magyarnak'' neveztek, a legnagyobb dicséretet kaptuk. Legyünk rá büszkék és válljunk azzá. Fel sem fogják, hogy milyen jó irányba téritenek ezzel.

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Kedves Ilona!

Teljes mértékben igaza van! Azért amit leírt, és azért a nemzethez tartozó érzésért amit kaptam az Önhöz hasonló sorsot bejárt nemzettársaimtól több mint 20 ével ezelőtt sosem tudom eléggé kifejezni tiszteletemet és hálámat. Bennünket anyaországbelieket nem olyan szellemben neveltek, de lelkünk mélyén éreztük nem jó van ez így. Ahhoz azonban, hogy ráébredjünk az igazságra kellett egy katarzis egy meghatározó élmény. Én ezt kaptam meg a határon kívül rekedt magyar testvérektől. Bízom benne életem hátralévő idejét már így fogom leélni. Pár órája illettek bennünket "anyaföldet rágó gyökér rög-magyarnak" az egyik elektronikus médiában. Én vállalom: magyar vagyok!

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Kedves Oszkár,
lehet, hogy csodálkozik, de lélekben megmaradni magyarnak, nem nekünk, anyaországon kivül rekedteknek volt nehéz. Ezt a megmaradáshoz szükséges erőt megadták a mindennapi létünk ellen törők. A megpróbáltatásnak a megtartó ereje.
Az, hogy magyarnak születtünk, olyan természetes állapot, mint az hogy lélegzünk. Azt sem tudatositjuk magunkban, ha levegőt veszünk, csak akkor amikor fuldokolni kezdünk. Ugyanigy nem tudatosúl a magyarság léte sem addig, amig megélheti. Sajnos, ma már a magyarnak nevezett országban sem lehet igazán magyarul élni, érezni, gondolkodni.....Talán ez kell, hogy végre magunkhoz térjünk

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Ilona!
Minden mondatával egyetértek. Különleges tisztelettel tekintek minden határon kívül élő magyar nemzettársunkra, mert lassan de megértettem Önöknek milyen különösen nehéz helyzetben kellett megőrizniük öntudatukat, magyarságukat. '90 évek elején mikor elősször személyesen találkoztam áttelepülő magyarokkal rácsodálkoztam életerejükre, tenniakarásukra és a másik emberhez viszonyuló empátiájukra. Rá kellet jönnöm sokkal értékesebb emberi tulajdonságokkal rendelkeznek, mint mi elkényelmesedett - kompromisszumot elfogadó anyaországbeliek - . Sokat tanultam tőlük és ezt külön köszönöm Nekik és Önöknek.
Igaza van gyermekienk, unokáink jövője - rajtuk kívül - mi felelőségünk elsősorban. Mi tudunk nekik példát mutatni, lehetőségeinkhez mérten jó példát. Ehhez azonban az kell, hogy az anyaországban ne fordulhasson az elő, hogy a határon kívül rekedt magyarokat ha nálunk szóba kerülnek, ne "ukránnak, románnak és szerbnek" illessék a napi szóhasználatban. Elnézést kérek érte, én ezt nem sértésnek szántam. Sajnos még elég sok ilyen gyakorlattal találkozni. Sokat kell azért tenni, hogy ez a meggyökeresedett gyakorlat megváltozzon, és nem is lesz egyszerű feladat. Egységes nemzetté kell válnunk újra - nem csak megjátszott melldöngető teátrális szinten hanem - a valóságban is.
Ez a mi feladatunk, igaza van nem teszi meg helyettünk senki.
Őszintén kívánom adjon a magyarok istene ehhez a nemes feladathoz erőt egészséget kitartást minden igaz magyar embernek.

Válasz

Lovassy Ilona üzente 14 éve

Van nekünk elég sepernivaló a saját házunk táján.
Isten bocsássa meg nekem, de előbb a saját gyermekeink sorsa érdekel, akiknek a lelkét gyilkolják. Számomra most ez a legégetőbb probléma, mert ez személy szerint a mi generációnk felelősége. A mi gyermekeink , akik ma 2010-ben, a XXI. században, az iskolában nem ismerhetik meg, hogy kik voltunk, honnan jöttünk, nem tanulhatják igaz történelmünk, nem tudhatják meg, hogy egy dicső és nem szégyenteljes, nem bűnös nép a magyar, hanem a történelem során Európa védelmezője volt mindig. Hogy sok nemzetnek már hire, pora se lenne, ha a magyar nem lett volna. Sajnos ezt már a szülök nagy részétől sem tudhatják meg, mert ők sem tudják, már ők sem tanulták, és sajnos - tisztelet a kivételnek - nem is érdekli őket. Ugyanis, ha tudnák, ha magyarul éreznének, akkor feltennék a kérdést, hogy az én gyermekemet miért vezetik félre? Miért tanitanak nekik hazugságot? Miért nem jó, ha tudják az igazat? Miért arról győződhetnek meg a mi gyermekeink, hogy a hazugság és becstelenség az egyetlen alternativa, az egyetlen járható út, ami a ,,BOLDOGULÁSHOZ'' vezet. (Ebbe a ,,Boldogulásba''? lehet-e egy szemernyi ,,boldogság''?) Ezt az utat választják, mert mást nem ismerhetnek..
Én mint nem anyaországi, nem tanulhattam magyar történelmet. Mindig arra gondoltam, hogy milyen jó azoknak, akiknek az iskolába ezt tanitják. Nekem idegen hazugságot kellett tanuljak, és csak lopva jutottam egy-egy családi könyvtárba, féltve elrejtett iráshoz, és a nagyszülök, suttogva, könnyes szemmel, elmondták az igazságot. Akkor még nem tudtam, hogy a magyar gyerekek ,,magyar'' hazugságot kaptak útravalóul, és szegények azt hitték, hogy az az igaz, hiszen ,,magyarok'', magyarul tanitották és ezért nem kutakodtak mint mi ,,bozgorok''. Talán ezért sikerült őket még jobban félrevezetni.
A mi generációnk már megélte, amit megélt....de a gyermekeinket milyen útra engedjük(?)...mit teszünk a tarsolyukba(?)... nyugodtan lehunyhatjuk a szemünk, mert megadtunk nekik mindent az útra....,pént, paripát fegyvert (?)......hogyan emlékezhetnek majd ránk....mint dicső ősökre...(?)... rólunk majd mit irnak a történelem könyvek?...
Ébredjünk fel, mert ha elhisszük, ha nem, a gyermekeink mindig a mi példánk követik, akár tudatosan, akár nem. Ha nem tetszik a mód, ahogy élnek, gondolkodnak, higgyétek el, hogy valamit mi magunk rontottunk el. Biztos nem szándékosan, lehet rosszul értelmezett szeretetből, féltésből....és ki tudja még mi okból...de mi tévedtünk...
Talán, ha mindnyájan elmondjuk egymásnak, hogy miként gondoljuk a jövőt, hogyan látjuk, miként szeretnénk élni...milyen jövőt akarunk...biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk a helyes utat is.
Ne mást hibáztassunk soha, hiszen akik ellenünk dolgoztak, csak tették a dolguk. Mi meg hagytuk, hogy azt tegyék velünk, amit tettek. Egyedül mi vagyunk a felelősek, senkit nem hibáztathatunk, csak önmagunk.
Ez a világ csak akkor fog megváltozni, ha mi magunk megváltozunk. Ez a világ se nem rossz, se nem jó, pont olyan, amilyenné mi tettük. Ha nem tetszik, csak mi változtathatunk rajta. De ez csak úgy fog sikerülni, ha megtaláljuk a gyökereink, mert az gyökértelent az első szél elfujja. Szelid erőt csak onnan merithetünk.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Csabi Testverem!Hogy kerult a csizma az asztalra?Mit keres ez az iras a Jobbik kozossegeben felvilagositanal?

Válasz